Over PureLabels

Kerstpakketten en geschenken die een lach op de gezichten tovert. Daar doen we het voor. Je vindt hier de allerleukste kerstpakketten en kerstgeschenken. Voor iedere collega, medewerker of klant is hier een passend eindejaarsgeschenk te vinden.

Gifts with a Mission

Als Social Enterprise onderneming zetten we sterk in op duurzaamheid. Ons team weerspiegelt de diversiteit van de samenleving, en daarbij zijn we bijzonder trots op onze toppers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bovendien draagt elke aankoop bij aan Stichting Make-A-Wish Nederland. Zo geef je met onze geschenken op meerdere niveaus terug aan de wereld.

Kerstpakketten

We hebben een heleboel leuke kerstpakketten en kleinere kerstgeschenken voor jullie verzameld. Traditionele food pakketten met een thema, originele gadgets en lekkernijen of ga voor een heerlijk Wellness pakket. Onze eindejaarscollectie is met veel liefde samengesteld en gemaakt met aandacht en zorg.

Keuzekado

 Heb je dit jaar geen tijd of zin om een kerstgeschenk uit te zoeken? Maak het jezelf gemakkelijk en laat je medewerkers en relaties zelf hun kerstgeschenk uitzoeken. Met onze Keuzekado kaarten kan er gewinkeld worden in een gepersonaliseerde webshop met meer dan 3000 actuele cadeaus. De keuzekado kaart is verkrijgbaar vanaf €30,-

Donatie aan Stichting Make-a-Wish

Jaarlijks adopteren wij wensen van ernstig zieke kinderen bij stichting Make-a-Wish Nederland. Met de aankoop van je kerstpakket of kerstgeschenk help je ons daarbij en kunnen we een lichtpuntje zijn voor de kinderen en de mensen eromheen.

© 2024 E-ditional